SERVICE KADE

Bij het MAC² / Marpol-station hebben we meer dan 1500 meter ligplaatsen beschikbaar. Schepen met een maximale diepgang van 8 meter kunnen op deze  ligplaatsen wachten of kunnen hun tanks reeds voorbereiden voor lading op een volgende terminal, rekening houdend met de ISPS regelgeving. Ondertussen kunnen andere diensten, zoals afgiftes van MARPOL afval en de levering van provisies gewoon doorgaan, Ook bunkering is toegelaten mits vooraf gemeld. Dit betekent geen tijdverlies en een bemanning die zich volledig kan concentreren op het vervoer van goederen.

OVERSLAG

Overslag/transhipment is een veel voorkomende, maar cruciale praktijk, in situaties ​​als vracht overslag van intercontinentale tankers naar regionale tankers. MAC ² beschikt over de nodige licenties voor de procedure van de overslag in de Havenontvangstinstallatie.

Sinds overslag niet via onze site gaat, maar van schip naar schip of van schip naar vrachtwagen, zijn wij in staat om u de beste voorwaarden te bieden. Dit kan heel belangrijk zijn want de logistieke kosten vertegenwoordigen een aanzienlijk deel van de kostenstructuur.

Indien gewenst kunnen we het schip voorzien van Yokohama fenders (pneumatisch rubber fenders) of kleine fenders om veilig afmeren te garanderen.