MAC² kan een breed scala van diensten aan hun klanten aanbieden. Eén van die diensten omvat het vervoer van stores, onderdelen en benodigdheden en dit vooral voor schepen aan kades met een beperkte toegang via de weg – bijvoorbeeld raffinaderijen.

Voor de opslag van de goederen hebben we ons eigen magazijn en opslagfaciliteiten voor vers en bevroren voedsel.

Ook voor het vervoer van uitzonderlijke lading zoals propellers of hoofdmotoren en onderdelen kan U op ons rekenen. In dit opzicht hebben we ook pontons beschikbaar. Deze pontons kunnen ook gehuurd worden als hulp tijdens reparatiewerkzaamheden aan bijvoorbeeld het anker van een schip.

Elk transport wordt nauwlettend opgevolgd en onze klanten worden voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang, rekening houdend met hun individuele wensen.

Geloste goederen via schip kunnen ook worden doorgestuurd door onze operationele afdeling (colli dienst) die eveneens zorg draagt voor alle nodige douaneformaliteiten. Afhankelijk van uw wensen, organiseren wij de controle van de hele keten van herkomst tot aan de eindbestemming.

FENDERS

Om het veilig afmeren te garanderen, met name tijdens overslag (STS), kunnen wij uw schip voorzien van pneumatische Yokohama fenders of van kleine fenders. (Conform OCIMF’s STS Transfer Guide). Onze apparatuur is ontworpen en goedgekeurd voor alle STS transfers.

  • Yokohama fenders: afmetingen: 3000 x 1500
  • Kleine fenders: afmetingen: 1500 x 750