CLEANING

MAC ² beschikt over de kennis en de ervaring om alle soorten van cleaning uit te voeren, zoals het reinigen van tanks (zijvleugel, dubbele bodem, …) en machinekamers, dit zowel voor zeeschepen als voor binnenvaart tankers.

Voor de binnenvaart tankers beschikken we over onze eigen butterwash installatie voor het reinigen van chemische en minerale tankers.

Andere diensten die wij kunnen aanbieden zijn onder meer de levering van stoom, ventilatie (na reiniging) en warm water.

OIL SPILLS

MAC² beschikt over de knowhow en de middelen om snel en efficiënt te handelen en zo het behoud van het milieu te verzekeren. Onze schepen zijn zeer snel en  wendbaar en 24 uur per dag stand-by.

Om de verontreiniging in te dijken zijn onze schepen uitgerust met olieschermen . Voor het verwijderen van de verontreiniging op het wateroppervlak schakelen we zuigwagens in. Ook schepen met een warm water hogedrukunit kunnen gebruikt worden voor het reinigen van de romp van uw schip.

MAC ² heeft een nauwe relatie met de betrokken autoriteiten en is daardoor in staat om u de meest efficiënte oplossing te bieden.